DELIKATESSE

Hos Meny Fabrikvej tilbyder vi mad ud af huset til alle slags arrangementer. Om det er aftensmaden, der skal være let, eller du har brug for det store traktement i forbindelse med en fest, kan vi klare det.

Vi skræddersyer menuer efter dine ønsker. Du kan vælge præcis, hvad du vil, og vi har selvfølgelig mulighed for at trække på alle vores afdelinger.

Se vores mad ud af huset brochure her:

VIN

Vi har i Meny Fabrikvej vores helt egen vinhandler, der har mange års erfaring og ekspertise i rød- og hvidvin samt diverse mousserende vine.

Vi er her for dig, og vi står derfor altid klar til at rådgive dig, hvis du skal lave stor middag, eller har brug for bobler til diverse arrangementer.

Du kan også trygt overlade valget til os, så du kan fokusere på andre elementer ved din begivenhed.

SLAGTER

Hos Meny Fabrikvej har vi vores egen slagterafdeling, hvor kvaliteten altid er i top. Vi skærer selv kødet ud, og hakker det også selv.

Vores udvalg er stort, og vi prøver altid at have noget for enhver smag. Har du brug for en specialudskæring, klarer vi selvfølgelig også dette.

Vi nyder at rådgive og hjælpe, hvorfor du altid er velkommen til at komme og spørge, hvis du har spørgsmål til, hvad der bedst egner sig til din aftensmad eller til dit arrangement.

FRUGT & GRØNT

Hos os sætter vi en dyd i at have et bredt udvalg af friske råvarer, så du ikke skal gå på kompromis med de mere indviklede opskrifter.

Vi får også leveret frugt fra lokale avlere.

Mangler du noget, er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige personale i frugt- og grøntafdelingen.

TYPE & ENTER: