KØBMANDEN

Byens største og førende fødevaremarked, med byens bedste parkeringsforhold. Vi forsøger hver dag at gøre din indkøbsoplevelse noget helt specielt.

Meny Fabrikvej er en speciel købmandsbutik, med byens bredeste udvalg af alverdens specialiteter. Vi forsøger at efterleve alle de efterspørgsler, du som kunde skulle have.

Hos Meny Fabrikvej har vi vores egen slagter og delikatesse afdeling, hvor kvaliteten altid er i top. Vi skærer selv kødet ud og hakker det også selv. Vores udvalg er stort, og vi prøver altid at have noget for enhver smag. Vi laver et væld af hjemmelavede produkter i høj kvalitet. Delikatessen kan klare alle mad ud af huset arrangementer, om det er en let aftensmad, eller det er fest til 100 personer, så klarer vi nemt dette.

Vi har byens største vinafdeling, og vi er altid klar med råd og vejledning.

Vores frugt og grønt afdeling får frisk frugt og grønt hver dag alle ugens dage, for at du som kunde altid kan få frugt og grønt i topkvalitet.

Vi sender hver uge en ny tilbudsavis på gaden, med gode tilbud, og inspiration til madlavningen. Vi har et lavpris sortiment, som matcher discountbutikkerne.

Jeg byder dig velkommen hos byens førende fødevaremarked.

sign

MED VENLIG HILSEN
KØBMAND SØREN GREIBE

 

MAD UD AF HUSET

Har du brug for en let gang aftensmad, eller skal du have leveret mad ud af huset til et større eller mindre arrangement? Vi kan klare det hele, og menuen bliver skræddersyet lige efter dine ønsker.

 

TYPE & ENTER: